in

Orizonturi Literare

Din inima pentru talentati

Orizonturi Literare este o revistă de cultura, online, gratuită, care are ca scop promovarea talentelor din Romania.

Revista apare lunar si in prezent sunt 19 publicatii structurate pe diferite teme ( arta, condeiul inimii, promovare, ne preocupa Romania, romanii stiu romanesti, proza, poezii, interviu, opinii ). Alături de textele cu caracter preponderent teoretic, Redacția încurajează cu deosebire creatiile, talentele tinerilor si nu numai (proza, poezie, fotografie, muzica, etc).

Daca vrei sa-ti impartasesti talentul, trimite lucrarea ta la „Orizonturi literarecare va publica orice creatie originala imediat ce ea va primi avizul referenților urmînd ca – formal – să fie inclusa în numărul următor al Revistei.

De asemenea, pe lîngă evidențierea importanței și necesității de a promova evenimente, oameni, arta, Redacția pledează cu vigoare pentru sustinerea tinerilor talentati care oferă perspective ample asupra evoluției în timp a revistei si iti da sansa sa faci parte din cea mai frumoasa si tanara echipa de redactori. Tu, draga tinere talentat scrie un mail la adresa si cei mai priceputi doctori ai literelor te vor contacta, doar fi pe faza.:)

Doctorii literelor … da da, am zis bine! Pacientii lor nu se plang de nimic, literele joaca jocuri frumoase la ei in minte si asta pentru ca acesti oameni fac asta cu pasiune, daruire, zambet si iubire. Daca nu crezi, arunca si tu o privire, iti pun la indemana link-ul pentru a-ti usura munca.

Cum construim/demolam incredere intre oameni

Cum se construieste/demoleaza increderea intre oameni

Increderea in sine este cheia succesului

Cursuri online. Unde le găsești?