concurs cercetator 2015

Participa la concursul “Tanarului Cercetator 2015”

Ai un spirit in cautarea de noi lucruri? Iti place sa cercetezi? Participa la concursul organizat de Forumul International de Transport si castiga premiul pentru tanarul cercetator al anului.
Scopul concursului este de a evidentia importanta cercetarii in domeniul transportului pentru factorii politici de decizie, atragand atentia asupra legaturii vitale dintre informatiile din cercetare si dezvoltarea pozitiva a sectorului transport.

Concursul se adreseaza cercetatorilor cu varsta sub 35 de ani care au intreprins proiecte de cercetare intr-o institutie, universitate sau firma de consultanta dintr-o tara membra a Uniunii Europene.

Cum te inscrii?
Cei interesanti trebuie sa trimita o lucrare originala, pana in data de 30 ianuarie 2015, care a adus o contributie remarcabila la cercetarea in domeniul transportului, pe tema: “Transport pentru o lume in schimbare”.
Lucrarea de cercetare poate analiza orice aspect al legaturilor dintre sectorul transport si contextul economic, social sau sociologic, istoric, geografic, demographic si politic in evolutie.

Candidatii trebuie sa trimita formularul de inscriere, un scurt rezumat al lucrarii in engleza (maximum 200 de cuvinte) si lucrarea completa prin e-mail pe adresa michel.violland@oecd.org si o copie pe adresa julie.pailliez@oecd.org.

Ce castigi?
Autorul celei mai bune lucrari va primi un premiu in valoare de 5 000 Euro si va fi invitat sa participe la ceremonia de decernare a premiilor ce va avea loc in Leipzig, Germania, in timpul Formului International de Transport, intre 27 – 29 mai 2013.

Forumul de Transport Internațional este o organizație interguvernamentală cu 54 de țări membre. Acesta acționează ca un think tank strategic pentru politica în domeniul transporturilor și organizează un summit anual de miniștri.

Scopul organizatiei este de a ajuta la modelarea agendei politicii în domeniul transporturilor la nivel global, și să se asigure că acesta contribuie la creșterea economică, protecția mediului, incluziunea socială și conservarea vieții umane și a bunăstării.

Mai multe detalii gasiti pe:

Sursa: www.eurodesk.ro

Radio Teen

View all contributions by Radio Teen

Website: https://www.radioteen.ro

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.