in

Piscine acoperite si incalzite pentru iarna

Cei care isi doresc sa inoate in piscine pe timp de iarna, in spatiul privat, pot opta pentru constructia unei piscine acoperite si incalzite. Avantajul acestor piscine este ca pot fi folosite intreaga perioada a anului.

Inainte de a construi o piscina un studiu geotehnic este solutia ideala pentru a rezolva problema fezabilitatii. Astfel, rezultatele studiului pot demonstra ca terenul respectiv poate suporta greutatea piscinei umplute cu apa.

Forma piscinei este relvanta pentru activitatile pe care doriti sa le realizati, insa si pentru aspectul estetic pe care doriti sa il afisati. Piscinele dreptunghiulare confera un aspect clasic, iar cele curbate se armonizeaza placut cu natura, integrandu-se perfect intr-un cadrul natural.

Echipa Innotech Plast a muncit din greu pentru a construi piscine cu un consum redus de energie și care sa se integreze armonios in mediul inconjurator. Acoperisurile si temporizatoarele pentru pomparea apei sau pentru iluminat reprezinta cateva metode cu ajutorul carora puteti diminua consumul de energie al piscine.

Compania Innotech Plast, este o echipa profesionista care poate construi integral piscine din materiale de calitate. De asemenea, construiesc si pontoane plutitoare, bazine piscicole, viviere, hidrobioane, fose septice, cuve de galvanizare, tavi de retentie, viviere, rezervoare industriale, separatoare de hidrocarburi.

Pentru mai multe detalii intrati pe website Innotech plast sau sunati la 0773 946 917.

Vlad si Laura

Stima de sine in relationarea cu ceilalti,

schimbare interioara

O schimbare interiora transforma exteriorul