Search Engine Optimization (SEO) inseamna o optimizare de care are nevoie orice website pentru a fi in primele pozitii in cautarile Google. SEO este un domeniu in continua schimbare, tocmai de accea suntem la curent cu noutatile in domeniu, testem, evaluam si optimizam in mod continuu.

 

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Suntem pasionati de SEO;
  • Preturi competitive;
  • Experienta de peste 3 ani;
  • Clienti satisfacuti;
  • Rapoarte lunare de activitati si progres.

 

Clientii prezentati mai sus  au ales sa achizitioneze pachetul SEO Business si nu numai ca au ajuns pe prima pagina in Google, insa au ajuns in TOP 5 pentru cuvinte cheie importante. Avantajul de a fi pe prima pagina este ca atragi vizitatori relevanti care se transforma in clienti. Totodata, iti poti permite un pret mai mare decat concurentii tai, Preturile SEO practicate sunt competitive si reflecta valoarea adaugata pentru o afacere.

Rezultate clienti

[ultimatetables 2 /]

De asemenea, oferim servicii SEO personalizate, de exemplu sunt site-uri care au nevoie de SEO Detox sau de SEO Local, iar pretul serviciilor difera.Pentru ca vrem sa colaborezi cu noi iti oferim posibilitatea de a cere o oferta si un audit SEO gratuit.

 

In functie de nivelul de profesionalism in domeniu se disting urmatoarele tehnici SEO:
-> White Hat SEO – Tehnici care respecta politicile Google si care ridica  si mentine website-ul pe prima pagina pe termen lung.
-> Black Hat SEO – Tehnici care manipuleaza politicile Google si care ridica website-ul pe prima pagina doar pe termen scurt.

Deoarece ne pasionează ceea ce facem, am creat trei pachete de servicii de optimizare SEO On site si Off site la preturi competitive. Serviciile SEO se realizeaza lunar, tocmai pentru a va asigura ascensiunea continua in Google. Preturile sunt afisate in euro, iar acestea se calculeaza il ei, la cursul actualizat al BNR. Indiferent daca esti din Bucuresti, Brasov, Timisoara, Cluj, Constanta sau Sibiu putem sa iti promovam afacerea la nivel local, national si international.

Clientii care au ales serviciile noastre au avut rezultate asteptate intre 4-6 luni. Scopul optimizarii SEO este de a atrage trafic relevant pentru afacerea ta, astfel incat sa iti cresti numarul de clienti.

Search Engine Optimization nu este o stiinta exacta, dimpotriva, este e un domeniu in continua schimbare. Tocmai de accea suntem la curent cu noutatile in domeniu, le testam si le aplicam pentru a oferi clientilor nostrii servicii eficiente. In domeniul SEO se au in vedere statisticile oferite de Google Analytics, Keyword Planner si Trends si altele, tocmai pentru a evalua impactul actiunilor de optimizare SEO a site-ului.

Daca iti doresti clienti imediat, iti oferim servicii de promovare Google Adwords si Facebook Ads cu preturi incepand de la 100 euro, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru mai multe detalii. Orice strategie de marketing se bazeaza pe minim doua canale de promovare, asadar, nu exclude varianta utilizarii a doua canale, spre exemplu SEO si Facebook Ads.

Agentia noastra, Radio Teen Marketing, ofera aceste serviciile in baza facturilor in avantajul clientilor, fiind scutiti de plata TVA, astfel preturile sunt cele afisate in oferte. Plata serviciilor se realizeaza prin transfer bancar sau cash, dupa ce ne contactezi.

Intra in legatura cu echipa de specialisti SEO care iti va ridica website-ul pe prima pagina prin servicii SEO profesionale.

[/mp_span]

[/mp_row]

Lasă un răspuns