in

Programul pentru fericire

“Programul pentru fericire” te ajuta sa dobandesti increderea in tine, sa-ti eliberezi mintea de stres ...

The Art of Living te invita la “Programul pentru fericire” pentru a te ajuta sa dobandesti  increderea in tine, sa-ti eliberezi mintea de stres si pentru a te bucura de viata prin pasi simpli.

Acest program combină o tehnică de respirație foarte puternică – Sudarshan Kriya- , o tehnica unica de respiratie, cu o mare putere de vindecare, meditatii, exercitii  yoga, exercitii de grup, cu scopul de a-ti regasi pacea interioara si bucuria. Participanții plecă de la curs cu un set de tehnici pe care le pot practică în viață zilnică. Aceste practici sunt comori sacre a căror valoare crește cu anii, pe măsură ce beneficiile continuă să înflorească.

Programul se deruleaza  in perioada 7 – 10 Mai la sediul Arta de a Trai, pe Calea Plevnei, nr. 139.
Joi: 18:00 – 21:30;
Vineri: 18:00 – 21:30;
Sambata: 10:00- 17:00;
Duminica: 10:00- 17:00;

De ce ar trebui sa participi la “Programul pentru fericire”? Deoarece inveti sa  ai incredere in propriile forte, inveti sa practici tehnici pentru a-ti crea starea pe care o doresti, iti eliberezi mintea de griji si probleme, gasesti echilibrul intre corp, minte si suflet, iti imbunatatesti postura si respiratia, iti dezvolti capacitatile si aptitudinile personale, iti dezvolti stilul de a relationa cu propria persoana si cu cei din jur, te incarci cu energie pozitiva.

Pretul cursului este de 300 RON. Se aplica reduceri de 10% pentru grupuri de 2 sau mai multe persoane, pensionari,  studenti,  someri si pentru cei care repeta cursul.

Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului de inscriere si plata prin transfer bancar – fie integrala, fie a unui avans, constand din jumate din pretul cursului, urmand ca restul sumei sa fie achitata in cadrul primei sedinte.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare despre “Programul pentru Fericire” contacteaza la:

Express Ideas proiect studentesc

Inscrie-te la cel mai nou proiect studentesc- Express Ideas

arexim cariera de succes

O cariera de succes in audit si contabilitate