in

Școala de Vară Cognosis 2015, ediția a IX-a

poveste visator
Descopera-ti povestea! Fii un visator!

Școala de Vară Cognosis 2015, ediția a IX-a

Astăzi, a fost dat anunțul cu privire la Școala de Vară Cognosis, un proiect organizat de Federația Asociațiilor Studenților la Psihologie și Științele Educației din România (COGNOSIS), dedicat studenților interesați de tematicile propuse de programul de activități.

Școala de vară va avea loc în orașul Sibiu, propunând un total de 32 de ore de formare pe parcursul celor șapte zile de activități. De menționat este faptul că evenimentul din acest an reprezintă a noua ediție a școlii de vară.

Programul propus de organizatori pentru școala de vară

Școala de vară Cognosis:

  • CBT;
  • pshihoterapie experiențială;
  • NLP;
  • pshihoterapie gestalt;
  • analiză tranzacțională;
  • psihodramă.

Organizatorii propun și un program social, astfel încât experiența să fie una completă și care să aibă amintiri de neuitat din mijlocul Sibiului.

Înscrierea la Școala de Vară Cognosis, ediția a IX-a, 2015, se face prin completarea formularului disponibil la adresa aceasta și plătind taxa de înscriere în valoare de 500 de lei, incluzând cazarea, masa, trei mese pe zi, participarea la workshopuri și materialele aferente desfășurării activității. Mai multe detalii vor fi primite de cei care completează formularul după înscriere.

Folosește zilnic cremă cu SPF

Protejarea pielii de razele soarelui

Cum functioneaza criolipoliza

Ce este si cum se manifesta criolipoliza