in

Se lansează Coaliția pentru Educație

educatie

Fiind tineri, domeniile ce țin de educație, tineret, sport, pregătire pentru accesul pe piața muncii, inovația și nu numai ar trebuie să ne atragă atenția și să ne facă să răspundem la întrebarea: cum vrem să arate viitorul nostru? De sigur, mai putem să ne întrebăm și cum putem contribui noi la atingerea acelui viitor.

 

Se lansează Coaliția pentru Educație

Joi, pe 4 iunie, se lansează Coaliția pentru Educație, un proiect care își propune să  „coaguleze energii și resurse pentru a împlini o viziune curajoasă despre învățare în România”. Evenimentul are loc la ora 17:00 la Impact Hub București și își propune să răspundă la întrebarea cu privire la implicarea în procesul de transformare a educației din România. Ulterior, dar tot în cadrul evenimentului de lansare, se va discuta despre posibilele direcții strategice cu privire la concentarea efortului pe acest proces.

Am amintit de acest eveniment, deoarece este un cadru oportun de discuție, dezbatere și interacțiune cu practicieni în domeniul educației pentru cei pasionați și care vor să contribuie cu o schimbare pozitivă la evoluția educației românești. Pentru confirmarea participării, trebuie ca, până pe 2 iunie, să completat formularul disponibil pe pagina de facebook a evenimentului, un formular care cuprinde câteva întrebări ce țin de identificare și contribuție.

Radio Teen sustine tinerii artisti

Radio Teen promoveaza si sustine tinerii artisti

Nu-l rata pe Nottara!