in ,

Sfaturi utile pentru o prima intalnire

imbracaminte intalnire

De fiecare dată când reuşim să obţinem o intalnire cu persoana de care ne place primul lucru la care ne gândim este: „Cu ce mă îmbrac?” Întrebarea este general valabilă atât pentru fete cât şi pentru băieţi, deşi aceştia o recunosc mai greu. Bineînţeles este important ceea ce spui, personalitatea ta, modul în care te comporţi, însă nu trebuie să subestimăm nici îmbrăcămintea. Astfel la prima intalnire felul în care arăţi este la fel de important ca şi celelalte calităţi mai sus menţionate deoarece acesta îţi reflecta personalitatea.

Pe lăngă faptul de a arăta bine la o intalnire ne mai interesează să ne potrivim în decor, adică să fim îmbrăcaţi adecvat locului în care mergem. Trebuie să ştim unde mergem şi să ne adaptăm situaţiei, adică dacă mergem în parc sau la o plimbare adoptăm o ţinută casual şi anume o rochiţă de zi, o fustă cu o bluză, pantofi cu toc mediu potriviţi pentru un look feminin, de asemenea poţi apela şi la o pereche de blugi cu un top drăguţ, eventual un sacou dacă este mai răcoare, ai nenumărate variante. Pentru băieţi regula este cam aceaşi o pereche de blugi, o cămaşă casual, nu uita un dacă este frig să-i oferi fetei sacoul tău.

În cazul în care întâlnirea are loc într-un loc mai pretenţios, la un restaurant, la teatru, la operă, îmbrăcămintea trebuie să fie adaptată situaţiei. Fetele ar trebui să poarte o rochie mai clasică, poate si nişte pantofi cu toc înalt, iar băieţii pantaloni eleganţi, o cămaşă de o singură culoare, pantofi tot eleganţi, cravata si papionul sunt opţionale în funcţie de codul de vestimentaţie al localului.

Machiajul fetelor trebuie să fie adaptat la fel situaţiei, sfatul meu este ca totuşi să nu fie prea exagerat altfel dacă încerci ceva nou, rişti să nu te simţi bine în pielea ta sau băiatul să nu te mai recunoască şi tu nu vrei asta. Însă un pic de machiaj discret care sa-ti dea prospeţime nu trebuie să lipsească la fel şi o manichiură îngrijită. În ceea ce priveşte accesorile este bine să nu uiţi de acestea, îti reflectă personalitatea, însă nici aici nu trebuie să te încarci, adică porţi un colier masiv sau o pereche de cercei candelabru, însă niciodată impreună. Nu uita să te dai cu un parfum discret, dar de efect!

Înainte de o intalnire şi băieţii se aranjează, întotdeauna au grijă ca freza lor să fie perfectă. Parfumul nu trebuie să lipsească, dar să nu fie exagerat de puternic, rişti ca fata să stea departe de tine. Ca şi accesorii nu trebuie să ai prea multe, ceea ce porţi în fiecare zi este ok,  la bărbaţi foarte potrivit este şi un ceas calitativ. Fetele vor observa, sunt atente la detalii.

Cine plăteşte la prima întâlnire? De obicei băiatul, însă este indicat ca şi fetele să aibă bani la ele, nu se ştie ce se poate întâmpla: poate vrei să-ti plăteşti taxiul sau consumaţia, poate băiatul şi-a uitat portofelul acasă, în ziua de astăzi femeile sunt independente, nu depind financiar de bărbaţi.

La o primă intalnire nu trebuie să exagerezi în niciun punct de vedere, ştiu ca vrei să impresionezi, dar faci o impresie mai buna dacă adopti o tinută stilată si nu ceva prea încărcat. Important este ca ţinuta să te reprezinte. Un alt lucru important este să iei în considerare şi modul în care partenerul tău se imbracă, ce stil preferă şi ce meserie are, să încerci să fiţi pe aceaşi lungime de undă, în ceea ce priveşte îmbrăcămintea.

Variante de prime întâlniri sunt foarte multe: la un concert, la un bar, la o cafenea, într-un club, la o plimbare în parc sau pe malul mării, lista mai poate continua şi la urma urmelor te îmbraci cum simţi şi cum vrei în funcţie de loc şi de persoană, cel mai important este  să ai haine în care te simţi bine.

Oricum te hotărăşti să te imbraci, nu uita un lucru: să fii tu însuţi, acesta este cel mai important, adică dacă persoana în cauză vrea să iasă cu tine înseamnă că te place deja aşa cum eşti şi nu are rost să te prefaci că eşti altcineva şi să adopţi un stil care nu te reprezintă.

Articol realizat de: Denise.

 

 

cum sa faci fata criticilor

Cum sa faci fata criticilor

Loredana in concert la Sala Palatului – Reveria