in

SOIREE STRADIVARIUS, o Reprezentatie MAGICA

Reprezentatie magica marca SOIREE STRADIVARIUS. Noi va recomandam sa vizitati Ateneul Roman pentru  o reprezentatie de zile mari.

Magia viorii Stradivarius se va auzi in Sala Mare a Ateneului Român pe 1 septembrie 2016, in cadrul Finalei Concursului International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucuresti – editia a VII-a.

Talentatul violonist Razvan Stoica ne va oferi o lectie de virtuozitate, alaturi de Orchestra Simfonica a Filarmonicii George Enescu si 3 dintre cei mai buni tineri dirijori ai lumii, finalistii Concursului International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucuresti-editia a VII-a.

La doar 30 de ani, violonistul Razvan Stoica este unul dintre cei mai importanti tineri muzicieni europeni ai momentului. Are peste 30 de premii internationale, a fost desemnat „Cel mai bun nou talent”, iar din anul 2009, Răzvan canta la o vioara Antonio Stradivarius datata din anul 1729, al carei sunet magic va incanta publicul la evenimentul din 1 septembrie.

Concertul Extraordinar –  SOIRÉE STRADIVARIUS reprezinta finalul apoteotic al Concursului International de Dirijat Jeunesses Musicales Bucuresti-editia a VII-a, cea mai prestigioasa competitie dedicata tinerilor dirijori din intreaga lume, avand varsta pana in 35 de ani. Sub bagheta celor 3 finalisti ai concursului, Orchestra Simfonica a Filarmonicii George Enescu si solistul Razvan Stoica vor oferi publicului o experienta unica, plina de sensibilitate si inspiratie.

Concertul va începe la ora 19.00 si este organizat de Elite Art Club Unesco – reprezentant unic in Romania a Jeunesses Musicales International.

Vacanta de vara cu Excelsior

Vacanta de vara cu Excelsior

Concert caritabil TAXI