in

SuperBlog spring 2015

super blog

Competitia de creativitate SuperBlog, la a zecea editie

Aceasta celebrează câștigătorii celor nouă ediții anterioare și invită bloggerii creativi și ambițioși să se alăture galeriei de învingători SuperBlog.

Competiția testează creativitatea participanților pe teme dintre cele mai diferite, cu cerințe specifice și termene fixe, ajutând astfel bloggerii să se familiarizeze cu provocările unui parteneriat și cu așteptările marketerilor dornici să colaboreze cu blogosfera. Astfel, de la cosmetice și aparate electrocasnice, soluții financiar-bancare și certificate energetice, până la gadgeturi, cadouri ori destinații de vacanță sunt subiectele care vor aprinde creativitatea superbloggerilor în ediția abia lansată. După ce participanții redactează și publică pe blogurile proprii articolele dedicate competiției, reprezentanții sponsorilor jurizează creațiile lor, stabilind astfel câștigătorii premiilor alocate. Totodată, brandurile au ocazia de a afla direct de la sursă percepția bloggerilor despre oferta lor și de a interacționa cu aceștia.

Înscrierile continuă pe toată durata competiției, între 1 – 30 martie 2015. Bloggerii pot participa doar la probele preferate sau la toate, în funcție de temele și de premiile care îi atrag. Pe lângă premiile în bani, produse sau servicii oferite la fiecare probă, la final, cei care au acumulat cele mai multe puncte pe parcursul competiției pot câștiga premii suplimentare, în funcție de locul ocupat în clasament: premii cash în valoare de 2000 lei, 1000 lei și respectiv 500 lei pentru primii trei clasați. Valoarea totală a premiilor alocate depășește 12.000 lei.

Participa oricine are un blog în limba română și vârsta de cel puțin 14 ani, indiferent de vechimea, tematica sau traficul blogului. Mai multe informații, regulamentul de participare, precum și probele de blogging în derulare sunt disponibile pe site-ul competiției.

Sponsorii care susțin Spring SuperBlog 2015 sunt Farmec, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, AVBS Credit, Avizez.ro, MyMan.ro, VacanteSpeciale.ro și Pensiunea 3 Stejari Brașov.

Parteneri media: 121.ro – comunitatea femeilor senzaționale, Comunicatedepresa.ro, Connect, Creadiv, MediaIQ, Mujer.ro, Orizonturi Literare, PHOTO Magazine, PRwave.ro, RadioLynx.ro, toateBlogurile.ro, TVR2.

Bloggeri parteneri: Nebuloasa.info, alături de câștigători și finaliști ai edițiilor SuperBlog anterioare: ArenaIT.net, cristinalincu.wordpress.com, extravita.ro, gandvis.wordpress.com, irina.bartolomeu.ro, literestacojii.com, mnealui.info, Robintel.ro, romaniistiuromaneste.wordpress.com, SexulSlab.info, Tehnocultura.ro, tomaaurora.blogspot.com, tulips-and-sparkles.blogspot.ro. Organizator: SwissPlan.biz

Despre SuperBlog. Proiectul s-a lansat in 2008 si are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără 9 ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, peste 1500 de participanți și s-au scris peste 20.000 de articole.

modul in care strangi mana

Ce spune despre tine modul in care strangi mana cuiva? (I)

Inscrie-te la Scoala Informala de IT si fa un pas spre cariera ta