in

Teatrul Odeon invitat la Festivalul Internațional de Teatru și Artă de la Valladolid, Spania

teatrul odeon-prezent-la-festivalul-international-de-artateatrul-odeon-prezent-la-festivalul-international-de-arta
teatrul odeon-prezent-la-festivalul-international-de-arta

In zilele de 25 si 26 mai 2017, Teatrul Odeon va prezenta in cadrul celei de-a XVIII-a editii a Festivalului International de Teatru si Arta de Strada (TAC) de la Valladolid, Spania, alaturi de alte 62 de companii din 12 tari, doua reprezentatii ale spectacolului De vanzare/For Sale realizat de Gianina Carbunariu. Participarea are loc cu sprijinul Institutului Cultural Roman.

Teatrul Odeon revine in Spania dupa succesul inregistrat in cadrul ciclului teatral Una mirada al mundo, organizat de Centrul Dramatic National din Madrid si Institutul Cultural Roman de la Madrid in octombrie 2016, unde trupa bucuresteana a prezentat o montare de Alexandru Dabija a piesei Contra democratiei, semnata de Esteve Soler, si De vanzare/For Sale.

DE VANZARE/ FOR SALE a fost realizat in cadrul proiectului european “Hunger for Trade” si a fost distins cu Premiul Uniter pentru Cel mai bun spectacol in 2015.

Gianina Carbunariu (text si punere in scena), Marian Ochoa de Eribe (traducere in limba spaniola), Andu Dumitrescu (scenografia), Florin Fieroiu (miscarea scenica), Bobo Burlacianu (muzica)

Interpreti: Alina Berzunteanu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Gabriel Pintilei, Alexandru Potocean, Gabriel Rauta, Mihai Smarandache

A mai fost prezentat la Festivalul pulzArt din Sf. Gheorghe, Festivalul National de Teatru din Bucuresti, Festivalul Temps d’Images din Cluj, Festivalul Dramaturgiei Romanesti FEST-FDR din Timisoara, Festivalul Comediei Romanesti FestCO din Bucuresti si Festivalul International de Teatru de la Sibiu.

 

casete luminoase

Un lucru de nelipsit din orice magazin

inghetata artizanala

Festivalul inghetatei artizanale