in ,

Tendinte moda toamna 2019

tendinte toamna

Majoritatea designerilor sustin ca in sezonul rece renuntam la nuante , deschise, neon, asta nu inseamna ca o sa ne imbracam numai in alb si negru. Tendintele toamna acesta sunt culorile pastelate, rosu aprins, mov, orange si verde jad.

1. Rosul aprins este o culoare cu mult curaj in toamna aceasta asa incat o sa-l vedem chiar si pe suprafetele mari ale rochiilor si pardesielor. Partea buna la o asemenea culoare este ca nu mai are nevoie de accesorii pentru a iesi in evidenta.

2. Mov, este o culoare puternica ce te pune intr-o lumina de prestanta si eleganta. De asemenea tinuta se poate accesoriza cu o palarie, geanta de culori apropiate fie geanta de culoare inchisa formandu-se astfel un mix de culori combinate cu bun gust.

3. Orange, este o culoare vesela perfecta pentru perioada de toamna, aceasta fiind si culoarea toamnei prin covorul de frunze din jurul pomilor. Este o culoare pentru o atitudine deschisa, simpatica, culoare ce poate fi asortata oricand cu maro.

4. Iata si doua tinute barbatesti inspirate din moda anilor ’80 cu accente de grii impundand o postura eleganta si comoda.In ultimul timp bretelele au devenit tot mai folosite, le puteti asorta la o camasa chiar si la un tricou.

Se poate sa te imbraci ca la carte si sa te simti confortabil in acelasi timp? Raspunsul este DA, sigur ca se poate, nu iti trebuie un buget mare pentru a fi in trend si a te simti bine cu ceea ce te imbraci, oferta de imbracaminte este foarte mare, studiind atent calitatea si pretul dupa preferintele tale poti face asta.

P.S.: Citeste articolele de pe site pentru a alege ce este in trend si bun pentru tine.

pensule machiaj

Acum poti avea pensule de machiaj profesioniste la tine acasa

cea mai veche masina

Cea mai veche masina din lume