in

The Cat Empire revine la Bucuresti pe 23 octombrie

cat-empire-concert
cat-empire-concert

The Cat Empire revine la Bucuresti pentru a sustine un concert plin de distractie si voie buna, acestea fiind principalele lucruri pentru care sunt cunoscuti in intreaga lume, asa ca pe 23 octombrie australienii revin la Bucuresti la Arenele Romane (cort incalzit) pentru a-si prezenta noul album „Rising With The Sun” in cadrul turneului cu acelasi nume.

Muzica lor colorata a facut inconjurul lumii si este dificil de descris si foarte greu de categorisit. Reputatia trupei s-a construit pe un show live haotic si puternic, show vazut in 2015 de peste jumatate de milion de fani care si-au cumparat bilete la concertele trupei.

O data cu noul album „Rising With The Sun”, trupa a pornit intr-un nou turneu mondial. Solistul Felix Reibl descrie albumul ca o lume explozica plina de artificii si arome exotice alaturi de un ritm foarte adanc. The Cat Empire scrie cantece care fac oamenii sa danseze si muzica ce-ti da impresia ca tocmai ai fost furat si introdus intr-o parada mare si colorata. Dupa showul sold out de acu doi ani alaturi de Subcarpati tot la Arenele Romane, se anunta un concert cu casa inchisa asa ca nu scapa parada si cumpara-ti bilet din timp !
Capacitatea locatiei este de 1600 de persoane. Numarul de bilete Golden Circle puse in vanzare este de doar 300 de bucati.

O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand.
Concertul se apropie cu pasi rapizi, iar noi va sfatuim sa va achizitionati cat mai repede un bilet pentru ca in mod garantat distractia si voia buna nu va lipsi.

nigel-kennedy-concert

Violonistul Nigel Kennedy, in concert la Bucuresti

jean-michel-jarre

Jean Michel Jarre va sustine un concert la Cluj-Napoca pe 11 noiembrie