in

The Diplomatic Agenda, ediția 2015

building cultural bridges

The Diplomatic Agenda, ediția 2015

Tinerii pasionați de diplomație culturală își pot depune aplicația pentru a participa la proiectul The Diplomatic Agenda, aflat la a treia ediție națională și care se va desfășura în luna aprilie.

building cultural bridges

The Diplomatic Agenda este primul proiect din România care vizează acest domeniu și are ca punct central ideea de a construi conexiuni culturale. De altfel, tema proiectului este Building cultural bridges. Creează un mediu profesionist și în același timp non-formal, în care participanții interacționează cu cei mai buni specialiști din domeniu și cu diplomați. Acest proiect își propune să determine tinerii din România să conștientizeze rolul pe care diplomația culturală îl joacă în cooperarea interstatală și în înțelegerea și cunoașterea celorlalte culturi.

Teme The Diplomatic Agenda 2015

Proiectul se va desfășura sub forma unor traininguri și workshopuri în aprilie care abordează subteme precum:

  • „Diplomație culturală: trecut, prezent, viitor”;
  • „Protocol și etichetă în diplomație”;
  • „Diplomație vs. propagandă”;
  • „Conceptul de diplomație în spațiul european”;
  • „Propagarea influențelor culturii americane în spațiul european”.

Și asta nu e tot cu privire la acest proiect. Dacă ți se par atrăgătoare aceste teme și dacă dorești să le aprofundezi, organizatorii îți pun la dispoziție formularul de aplicație. Poți aplica la adresa, până pe data de 15 aprilie 2015! Îți urmă mult succes!

Increderea in sine este cheia succesului

Increderea in sine- cheia succesului

background radio

Theta Healing- workshop gratuit