in

Theta Healing- workshop gratuit

background radio

Theta Healing este o tehnica fascinanta, bazata pe lucrul asupra sentimentelor si convingerilor, accesand starea cerebrala Theta. 

Creierul uman produce constant 5 tipuri de unde cerebrale: Beta, Alpha, Theta, Delta și Gamma. Cu ajutorul tehnicii Theta Healing, atingi o stare de relaxare profunda, meditativa, asa cum se intampla, atunci cand suntem pe punctul de a adormi. Dovezile stiintifice din domeniul fizicii cuantice, scot la iveala rolul magnific al gandurilor si emotiilor pozitive in vietile noastre, si totodata, felul in care sanatatea fizica este afectata de ceea ce gandim si de calitatea emotiilor noastre.

Orice fiinta umana dispune de calitati intuitive si de resurse deosebite prin care isi poate recreea viata sub toate aspectele ei. Cu ajutorul acestei tehnici, obtinem vindecare spirituala, emotionala si fizica, ii putem ajuta pe cei dragi si învatam cum sa manifestam ceea ce avem nevoie in planul material.

Tehnica, va arata cum sa lucrati cu ceilalti, dar si cu propria persoana, pentru a accesa aceasta stare cerebrala, din care veti putea crea ceea ce va doriti si veti putea schimba realitatea. Este o tehnica rapida, care inlocuieste ani intregi de psihoterapie, rezolvand usor si eficient problemele.

Pe 3 Aprilie intre orele 18:00- 22:00 la Centrul de Excelenta in Psihologie si Dezvoltare Personala „PSYBEARS SOUL CENTER”  in cadrul acestui workshop gratuit, inveti cum sa faci modificari, atat in planul mintii constiente, cat si la nivel de subconstient, suflet si la nivel istoric, inlocuind convingerile negative, cu unele benefice, care te vor avantaja. Puteti inlatura blocaje si elibera traume si dureri emotionale, cu ajutorul Theta Healing.

Pentru inscrieri la acest workshop gratuit accesati.

Dupa terminarea workshop-ului  primiti un ceritificat de absolvire inregistrat oficial la Institutul de Cunoastere THInK- SUA, cu serie si numar unic pentru fiecare participant si pentru fiecare curs Theta Healing si confera dreptul de a fi Terapeut Theta Healing la nivel national si international.

building cultural bridges

The Diplomatic Agenda, ediția 2015

Ce mesaje transmit ochii interlocutorului

Ce mesaje transmit ochii interlocutorului