in

Topul tarilor fericite din lume se afla la un click distanta:)

top tari fericite

Vrei sa stii care este cea mai fericita tara din lume? Topul tarilor fericite din lume vine cu mari surprize. Citeste si afla acum!

Pe 16 martie 2016 a fost lansat public The World Happiness Report, care claseaza tarile in functie de gradul de fericire, iar primul loc din topul tarilor fericite ii apartine unei tari zambarete.

Acest raport este interesant și util, deoarece fericirea, starea de bine a populatiei reprezinta un indicator al calitatii dezvoltării umane. Datorita acestui interes fata de fericirea oamenilor, multe guverne, comunitati si organizatii folosesc aceste date pentru a implementa politici destinate sustinerii unei vieti mai bune.

In acest an, pentru prima data, Raportul Mondial al Fericirii acorda un rol special masurarii inegalitatii  si consecintelor acesteia in distributia starii de bine in randul tarilor si regiunilor. In rapoartele anterioare, editorii au susținut că fericirea reprezinta un indicator mai bun al bunastarii umane decat venitul, saracia, educatia , sanatatea si buna guvernare, masurate separat.

In continuarea argumentarii, acestia afirma ca inegalitatea starii de bine determina  o adancire si mai mare a inegalitatii generale pe plan global.   Rezultatele au demonstrat ca oamenii sunt mai fericiti in societatile in care inegalitatea este scazuta. De asemenea, editorii au constatat ca inegalitatea legata de fericire a crescut in mod semnificativ in majoritatea tarilor, in aproape toate regiunile globale.

Topul tarilor fericite din lume conform Raportului Mondial al Fericirii 2016 ( zambetele sunt din partea casei si sunt specifice fiecarei tari )

  1. Danemarca- cea mai zambareata tara
  2. Elvetia- zambet ciocolatiu
  3. Islanda-zambet vulcanic
  4. Norvegia-zambet inghetat
  5. Finlanda-zambet curat
  6. Canada-zambet de artar
  7. Olanda- zambet de lalea
  8. Noua Zeelanda- zambet de kiwi
  9. Australia- zambet de eucalipt
  10. Suedia- zambet de mall

In topul tarilor fericite din lume, Romania ocupa pozitia 71 (din 157) si  se situeaza la mijlocul clasamentului, aproximativ.

 

Pentru mai multe detalii despre topul tarilor fericite, World Happiness Report

tehnici seo

Cele mai populare tehnici SEO pentru promovarea afacerii tale

gala europa fest 2016

EUROPAfest 2016 – Gala de deschidere