in

Trading live in Bucuresti

Cursuri gratuite despre bursa, in Bucuresti, pentru a invata cum sa investesti.

Investitie, spectacol si studiu in parti egale. Hanseatic Brokerhouse are o propunere foarte interesanta pentru urmatoarea perioada: Trading live, in Bucuresti, unde asistentii vor putea vedea in timp real cum un trader, cu o ampla experienta, ia decizii de investitii in direct.

Ti-ar placea sa vezi cum tranzactioneaza traderii profesionali? Asa incepe o inovativa initiativa a sucursalei spaniole a brokerului german, Hanseatic Brokerhouse, care promite sa aduca in Bucuresti secretele tradingului si ale investitiilor la bursa, total gratuit.

In timp real, traderii vor lua decizii, vor cumpara și vor vinde, totul cu o viteza vertiginoasa. Traderii experți ai Hanseatic Brokerhouse vor imita rock starurile. Evenimentele vor avea loc miercuri 27 si joi 28 Mai in Bucuresti. Înscrierea la acest spectacol de trading este total gratuită și se realizează online.

Diversificare si studiu

Seminariile de trading in direct pornesc de la ideea ca asistentii sa se bucure invatand, iar evenimentul, in cuvintele lui Gabriel Montalto, director Hanseatic Brokerhouse Financial Services GmbH Sucursal España, va fi “o imbinare intre spectacol si studiu, dat fiind faptul ca vor putea vedea din prima linie cum se gestioneaza riscul investitiilor, cum si cand trebuie investit, cum se limiteaza posibilele pierderi si cum se optimizeaza beneficiile, cum se lucreaza cu diverse produse financiare, etc”.

Ce fel de persoane asista la astfel de evenimente? Expertii Hanseatic Brokerhouse dezvaluie necunoscutul: “toate persoanele, studentii, inginerii, avocatii, informaticienii, antreprenorii, etc”. Una din principalele avantaje ale acestor seminarii este ca nu sunt necesare cunostinte anterioare. Înscrierile au început deja pe această pagină.

Cine a spus ca bursa nu este un spectacol?

 

Atitudinea te reprezinta

BuzzCamp

Investeste inteligent in viitorul tau si vino la BuzzCamp