in ,

Un lucru de nelipsit din orice magazin

casete luminoase

In cadrul mixului de marketing un loc important il ocupa publicitatea outdoor, modalitate de promovare ce nu trebuie omisa.

Casetele luminoase fac parte deja din peisajul urban  prezentand produse, servicii, evenimente, promotii, filme si nu numai; acestea sunt eficiente atat ziua, cat si noaptea evidentiind spatiul comercial sau locatia businessului.

In cadrul acestei modalitati de promovare casetele luminoase ocupa un loc fruntas in topul modalitatilor prin care puteti atrage atentia asupra firmei dumnevoastra.   Avantajul principal al acestui tip de semnalistica outdoor este posibilitatea de a le personaliza astfel incat sa fie exact ca identitatea grafica a firmei beneficiare sau conform unor campanii de marketing pe care le derulati.  Puteti folosi imagini pline de culoare care sa atraga privirile tuturor sau elemente grafice monocrome sau in combinatii cu diferite culori pentru a crea casete luminoase care sa va ajute sa obtineti ceea ce v-ati dorit.

Realizarea unor casete luminoase intr-un mod profesional va atrage atentia trecatorilor foarte usor. Acestea sunt prezente la tot pasul deoarece majoritatea firmelor, magazinelor sau spatiilor comerciale utilizeaza casete luminoase pentru a-si eficientiza activitatea desfasurata, intrucat, in mod subconstient privirea trecatorilor va fi atrasa de acestea.

In functie de dorintele dumneavoastra va puteti alege modul in care caseta luminoasa sa arate, din ce materiale sa fie construita ce fel de sursa de iluminare sa aiba (led, tub sau  o combinatie a acestora).

Inainte de a lua decizia realizarii unei casete luminoase luati in calcul calitatea materialelor, modul in care aceasta va fi construita si cat va rezista conditiilor carora va fi expusa. Investirea in crearea unei casete luminoase din materiale de calitate se va amortiza mai greu decat una ieftina, insa va avea o durata de viata mult mai mare.

Fii vizibil de la departare!

produse de make up

Cateva sfaturi privind make-up-ul

teatrul odeon-prezent-la-festivalul-international-de-artateatrul-odeon-prezent-la-festivalul-international-de-arta

Teatrul Odeon invitat la Festivalul Internațional de Teatru și Artă de la Valladolid, Spania