in

Viata in paralel

viata in paralel

Fiinta umana ar trebui sa fie multumita de fiecare rasarit de soare, de fiecare mangaiere, de fiecare cuvant rostit. Dar de ce nu se intampla asta? De ce exista atat de multi oameni nemultumiti? Raspunsul este unul simplu. Ei nu apreciaza ceea ce au si se gandesc doar la lucrurile pe care nu le au, ignorand astfel toate lucrurile frumoase din jurul lor. Iata cum arata viata privita din doua perspective diferite!

  1. Se trezeste brusc din somn ,,Iar luni. Off! Abia astept sa vina weekend-ul”. In fine, dupa lupte crancene date cu alarma, se ridica si se duce la baie sa se spele pe fata. ,,Ba, ce rece e apa asta! Toate imi merg prost azi!” Se imbraca, iar drama continua ,,Hai maa! Iar am luat invers bluza?! Ce viata!”. Intr-un final, pleaca de acasa, dar pe drum continua in aceeasi dispozitie. Indispozitia lui atinge apogeul in momentul in care primeste un mesaj de la iubita lui. Aceasta vrea sa rupa relatia, fiindca se simtea neglijata. Cand afla acest lucru, cu greu se abtine sa nu izbucneasca in plans si intra in depresie.
  2. Deschide plapand ochii, zambeste si priveste spre fereastra  ,,Ce zi frumoasa! Astazi este luni, astazi este un nou inceput.”  Isi croieste drum catre baie, iar picaturile de apa ii ating usor fata. El se bucura, fiindca poate trai acest sentiment. Se priveste in oglinda si din nou zambeste. Este fericit ca razele soarelui i-au mangaiat si astazi chipul. Se imbraca, dar constata ca bluza este luata invers. Rade si se bucura ca a vazut si aceasta parte. In mod normal, doar spatele se bucura de acea priveliste.  Cu zambetul pe buze pleaca de acasa, iar pe drum  primeste un mesaj. Expeditorul era tocmai iubita sa. In mesaj aceasta ii spunea ca nu vrea sa mai continue relatia. El, desi socat de mesaj, baga telefonul in buzunar, si isi spune,, Ma bucur ca am cunoscut-o si sunt sigur ca in viitor voi avea parte de multe alte lucruri frumoase.”
  3.  Viata este un mix de momente placute si momente triste, dar importanta este lentila prin care o privesti. O viata este o poveste cu oameni minunati si lucruri superbe. Ingaduie-ti sa faci parte din acest basm. Apreciaza ceea ce ai, bucura-te de cel mai mic lucru, iar viata ta va fi fericita.                                                                                                                                                                                                                                                              Articol realizat de Andra
Revista iqool

IQooL – ghidul de urmat pentru a fi cool

art of living

Yoga si fericire-art of living