in ,

Vino la sesiuni de training gratuit pentru tineri

Training gratuit pentru tineri pe comunicare

Akcees si BRD Groupe Societe Generale lanseaza Academia Workshop Sessions, care cuprinde sesiuni de training gratuit pentru tineri. Se urmareste acumularea de competente si abilitati ce sunt importante pentru dezvoltarea lor profesionala,punandu-se accent pe metodele de  educatie non-formala. 25 de tineri vor avea ocazia sa afle secretele comunicarii eficiente pe 6 si 7 aprilie, participand gratuit la prima sesiune de training din Academia Workshop Sessions.

Academia Workshop Sessions este un proiect dezvoltat de Akcees în colaborare cu BRD Groupe Societe Generale. Prima editie dedicata dezvoltarii abilitatilor de comunicare va avea loc pe 6 si 7 aprilie în Bucuresti si se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse între 18 si 28 de ani. Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se realizeaza online la pana sambata, 28 martie. Finalistii vor afla rezultatele procestului de selectie miercuri, 1 aprilie.
Evenimentul este gazduit de Casa RAF (Sediul Romanian American Foundation), iar intervalul oral in care se vor desfasura cele doua zile de training fiind 10:00 – 18:00. 

Pe 6 și 7 aprilie, 25 de tineri vor avea ocazie sa invete cum sa isi structureze si formuleze mesajele, cum sa atraga si sa mentina atentia publicului, cum sa isi pregateasca discursul si cum sa depaseasca frica de a vorbi in public si sa livreze prezentari cu impact.Toate acestea, participand la prima sesiune de training din Academia Workshop Sessions dedicata dezvoltarii abilitatilor de comunicare.

Sesiunea de training va fi sustinuta de Paul Olteanu, trainer profesionist, speaker si coach cu peste 8 ani de experienta în training, coaching si consultanta in domenii precum psihologia comunicarii, discurs public, branding personal si dinamici de grup. Paul este unul dintre primii 5 consultanti din Europa certificati in Story-based Transformation Process, o metodologie care integreaza schimbul zilnic de povesti scurte cu scopul de a genera transformari personale si organizationale rapide, si trainer si coach certificat in Process Communication Model, teorie de personalitate premiata folosita la NASA in selectia si pregatirea echipelor si in training-ul presedintilor americani.

Efectele benefice ale rasului

Increderea in sine este cheia succesului

Increderea in sine- cheia succesului