in

Vrem sa pastram abonamentul lunar cu 62 de calatorii

abonamentul lunar cu 62 de calatorii
abonamentul lunar cu 62 de calatorii

Metrorex a scos din uz abonamentul lunar cu 62 de calatorii, iar aceasta veste  nu le-a picat bine deloc celor ce folosesc acest mijloc de transport, acestia protestand impotriva deciziei luata de Metrorex.

De ce va fi eliminat abonamentul lunar cu 62 de calatorii?

Abonamentul lunar cu 62 de calatorii se elimina ca urmare a numeroaselor nemulţumiri exprimate de publicul calator in ceea ce priveste efectuarea numarului de calatorii in perioada de valabilitate a abonamentului (fie efectuarea integrala a numarului de calatorii inainte de expirarea perioadei de valabilitate de o luna a abonamentului, fie neefectuarea celor 62 de calatorii, caz ce conduce la nemulțumirea calatorilor in ceea ce priveste plata calatoriilor neutilizate).

SC Metrorex SA a analizat petitiile si propune eliminarea acestui titlu de calatorie, astfel calatorii fideli se pot orienta catre alte titluri din portofoliul SC Metrorex SA, in principal catre abonamentul lunar cu numar nelimitat de calatorii.

Cartelele de metrou se scumpesc: Cat va costa o calatorie?

Asadar, in urma aplicarii noilor tarife, vor interveni urmatoarele schimbari: pretul cartelei pentru doua calatorii va creste de la 4 la 5 lei, cea cu 10 calatorii de la 15 lei la 20 lei, iar un abonament lunar nelimitat va ajunge la 70 lei, fata de 60 lei in prezent. Pretul unui abonament saptamanal cu numar nelimitat de calatorii va creste de la 20 lei la 25 lei, iar cel al unui abonament de o zi va fi majorat de la 6 lei la 8 lei.

Masura va conduce la cresterea veniturilor anuale ale Metrorex cu aproximativ 44 milioane lei si implicit la diminuarea deficitelor de finantare, se arata in referatul de aprobare al proiectului.

Ultima scumpire a cartelelor a fost facuta in august 2012.

Vestea ca, incepand cu 28 martie, tarifele pentru calatoria cu metroul vor fi majorate cu 16%-33%, nu a picat bine bucurestenilor. Pentru ca foarte multi oameni nu vor sa plateasca mai mult decat in prezent pentru o cartela de metrou, pe internet a fost lansata o petiție numită : ”Vrem pastrarea cartelei de 62 de calatorii”. In numar de peste 20 de mii de bucurestenii isi vor exprima nemultumirea asupra acestor schimbari pe data de 1 Aprilie in centrul capitalei.

Imaginea exterioara este imaginea de sine

Ce este imaginea exterioara?

Efectele benefice ale rasului