in

Yoga si fericire-art of living

art of living

In societatea in care traim, stresul reprezinta cea mai mare problema cu care se confrunta oamenii. Activitatea zilnica pe care o intreprind, rutina, problemele familiale si situatiile imprevizibile care apar la locul de munca determina aparitia celui mai puternic factor de risc, stresul. De foarte multe ori am auzit acest cuvant, cunostem efectele nocive pe care le are asupra corpului uman, dar nu actionam.

De ce? Raspunsul vine de la sine. Ne-am pierdut echilibrul interior. Viata omului modern a scapat de sub control, iar efectele sunt vizibile. Oamenii nu se mai bucura de micile placeri ale existentei, nu se mai afla intr-o legatura stransa cu natura, nu mai cauta pacea. Linistea sufleteasca a devenit o stare de neatins, iar zambetul apare din ce in ce mai rar pe chipul fiintei umane. Viata este un mix de momente frumoase si clipe triste, dar intre aceste doua extremitati trebuie sa existe o stare de echilibru. Omul trebuie sa fie un artist, sa posede arta de a trai. Asa ca, indiferent de starea fizica si sufleteasca in care ne aflam, cel mai important lucru este sa fim artisti, sa ne cream propriul spatiu spiritual, in care sa ne simtim relaxati, impacati cu noi insine si fericiti.

Exact pe aceste principii se axeaza si organizatia educationala si umanitara Art of living. Aceasta ofera diferite programe de anulare a stresului si auto-dezvoltare axate in pondere ridicata pe tehnici de respiratie, tehnici de meditatie, tehnici de relaxare si yoga. Exercitiile yoga confera transparenta mentala, te ajuta sa evoluezi spiritual si in acelasi timp reprezinta tratamentul perfect pentru combaterea diferitelor disfunctii ale organismului. Art of living  ofera cursuri yoga pentru cei care stau in Bucuresti, cursuri ce cuprind exercitii yoga chiar si pentru yoga incepatori. Preturile acestor cursuri yoga sunt mici, in comparatie cu efectele uimitoare pe care le au asupra fizicului si psihicului uman. Schimbarea incepe din exterior catre interior, astfel ca un start bun este reprezentat de o alimentatie sanatoasa. Este foarte important sa ne stabilim un program alimentar, un program pe care sa il respectam cu desavarsire. Tehnicile de relaxare si tehnicile de meditatie continua efectele benefice ale unei alimentatii sanatoase.

The Art of living ne invata cum sa ne traim viata intr-un mod productiv si cum sa fim fericiti. Programul pentru fericire este un seminar dedicat tuturor celor care isi cauta echilibrul interior, fericirea sufleteasca. Seminarul cuprinde tehnici de meditatie, cursuri yoga si sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa. Acesta se va desfasura in Bucuresti, in perioada 18-21 decembrie si va fi dirijat de Swami Jyothirmayah, un maestru spiritual indian.

Fericirea ta este la un singur pas distanta. Fii un artist, invata arta de a trai!

viata in paralel

Viata in paralel

Cum poti scapa de teama de a vorbi in public

Cum poti scapa de teama de a vorbi in public?